Használati útmutató
A gombra kattintva letöltheted a tájékoztató PDF fájlunkat.
Miért használd a Mellow-t munkakeresésre?
Karrier

Karrier.

Szerezz valós szakmai tapasztalatot megbízható vállalatoknál és építsd velünk a karriered. A Mellow végigkíséri karriered első lépcsőfokait!

Kezdet

Kezdet.

Minden kezdet nehéz, azonban a Mellow segít belépni a munka világába. Elkészítjük Neked az önéletrajzod, és segítünk megtalálni a számodra legalkalmasabb munkaajánlatot a közeledben. A többi már gyerek játék!

Egy helyen

Egy helyen.

Gyorsan és egyszerűen válogathatsz a legjobb vállalatok diákmunkái, gyakornoki és pályakezdő munkái közül - egy rendszerben összegyűjtve!

Karrier

Gyors és egyszerű jelentkezés

Az oldalon található álláslehetőségekre egy mozdulattal be tudod adni önéletrajzod. Jelentkezéseidről minden esetben visszajelzést küldünk, legkésőbb 4 héten belül.

Kezdet

Közvetlen, alkalmazáson belüli kapcsolatfelvétel

Vedd fel könnyedén a kapcsolatot a jövőbeli munkaadóddal a beépített chat felületen keresztül. A Mellow folyamatosan tájékoztat a legújabb eseményekről, hogy mindig naprakész maradj!

Egy helyen

Értékelt munkavállalók és munkaadók

Rendszerünkben a diákoknak lehetősége adódik a vállalatok online értékelésére, melynek köszönhetően a továbbiakban egyszerűbbé válik a hiteles és megbízható munkahelyek megtalálása.