50 KM
5100
FIZIKAI MUNKA
SZELLEMI MUNKA

Karrier. Kezdet. Egy helyen.

A Mellow segít megtalálni a hozzád illő diákmunkát, gyakornoki munkát és pályakezdő munkát: válogass a naprakész munkalehetőségek közül, és jelentkezz rájuk gyorsan, egyszerűen!

Ők már regisztráltak:
További regisztrált cégek
További regisztrált cégek

Hogyan használjam a Mellow-t?

Regisztráció

Regisztráció

A gyors regisztrációt követően aktiváld fiókod az e-mail címedre küldött linken keresztül és lépj be a Mellow világába!

Profil kitöltés

Profil kitöltés

Töltsd ki a profilod pár egyszerű lépésben és elkészítjük neked személyes önéletrajzodat, amelyet le is tudsz tölteni!

Munkakeresés

Munkakeresés

Válogass a profilodnak megfelelő munkaajánlataink közül és mentsd el azokat vagy küldd el jelentkezésed egyetlen mozdulattal!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Ha a munkaadó kiválasztja jelentkezésed, akkor lehetőséged nyílik felvenni Vele a kapcsolatot a beépített chat felületen és elindítani karriered!

A Mellow segít megtalálni álmaid munkáját!
Önéletrajz generálás

Egyéni szakmai önéletrajz

A Mellow elkészíti neked a saját, szakmai önéletrajzod, melyet a profilod kitöltése után le is tölthetsz; illetve önéletrajzoddal egy mozdulattal jelentkezni tudsz az oldalon található munkalehetőségekre!

Személyre szabott munkaajánlatok

A profilodban megadott adatok alapján a pontozó algoritmusunk kiválogatja a hozzád illő munkaajánlatokat, és az első találatok közt jeleníti meg azokat, akár diákmunkát, akár gyakornoki vagy pályakezdő munkát keresel.

Munka keresés
Azonnali kapcsolatfelvétel

Villámgyors kapcsolatfelvétel

Vedd fel könnyedén a kapcsolatot a jövőbeli munkaadóddal a beépített chat felületen keresztül. A Mellow folyamatosan tájékoztat a legújabb eseményekről, hogy mindig naprakész maradj!

Karrier. Kezdet. Egy helyen.

Karrier

Karrier.

Szerezz valós szakmai tapasztalatot megbízható vállalatoknál és építsd velünk a karriered. A Mellow végigkíséri karriered első lépcsőfokait!

Kezdet

Kezdet.

Minden kezdet nehéz, azonban a Mellow segít belépni a munka világába. Elkészítjük Neked az önéletrajzod, és segítünk megtalálni a számodra legalkalmasabb munkaajánlatot a közeledben. A többi már gyerek játék!

Egy helyen

Egy helyen.

Gyorsan és egyszerűen válogathatsz a legjobb vállalatok diákmunkái, gyakornoki és pályakezdő munkái közül - egy rendszerben összegyűjtve!

A karriered itt kezdődik! Regisztrálj most!