10 +1 ingyenes app, ami nagyban segítheti a napi munkavégzésed

10 +1 ingyenes app, ami nagyban segítheti a napi munkavégzésed

A digitális világ gyors fejlődésének köszönhetően ma már rengeteg olyan applikáció található, melyeket azért fejlesztettek, hogy megkönnyítsék a napi munkavégzésed. Ezek az appok egyre népszerűbbek lettek a felgyorsult munkatempó miatt és annak köszönhetően, hogy a cégek hazánkban is egyre rugalmasabban kezelik munkaidő kérdését és az otthoni munkavégezés lehetőségét. Összegyűjtöttünk Nektek most párat, melyek többségét mi is használjuk.

2019. feb 25.
Tévhitek a diákmunkáról

Tévhitek a diákmunkáról

Sokan hisszük, hogy attól, hogy diákok vagyunk, már egyből hátrányból indulunk a munka világában. Meg vannak azok a megszokott tévhitek, ami miatt rengetegen félnek diákként munkát vállalni. Mi megnyugtatunk titeket, hogy tisztán lássátok, hogy diákként mire igen és mire nem kötelezhet Benneteket a munkaadó!

2018. nov 21.
8 érdekes kép '56-ból

8 érdekes kép '56-ból

Ritkán látott képek a forradalom kirobbanásának napjáról.

2018. okt 19.
Milyen is a jó munkahely?

Milyen is a jó munkahely?

„Egy lendületes, fiatalos csapat keresi új kollégáját egy szorgalmas, tanulni akaró marketing asszisztens személyében. Hosszú távú munkalehetőség versenyképes kezdő fizetéssel és szakmai fejlődés lehetőségével. Várunk Téged a csapatban, ha…” - Ismerős? Ilyen és ehhez hasonló álláshirdetések tömkelegével találkozunk minden nap, de tudjuk-e igazán, hogy mire jelentkezünk vagy tisztában vagyunk-e egyáltalán a saját elvárásainkkal? Rengeteg tanulmány készült már arról, hogy milyen a legideálisabb munkahely, de megkaptuk már az átfogó választ? Lehet erre egy „általános képletet” kidolgozni?

2018. okt 10.
Vissza a suliba! - 8 módja annak, hogyan legyen kevésbé fájdalmas

Vissza a suliba! - 8 módja annak, hogyan legyen kevésbé fájdalmas

Manapság már sokan elgondolkodunk rajta, miért is kell iskolába vagy éppen egyetemre járnunk, miközben minden olyan könnyen elérhetővé vált az internet világával. Tudnod kell mikor landolt az első ember a Holdon? Google! Zenét hallgatnál? YouTube! Mennyi 110-nek a 67%-a? Erre való a számológép a mobilunkon.

2018. szept 5.